Scoor geld voor je vereniging Menu sluiten
Nieuws

Scoor geld voor je vereniging

Bent u als vereniging in regio Rutten op zoek naar extra geld in de kas? En doet u dat liever lokaal met ondernemers in uw omgeving? Dan kan CarXpert van Aart u een leuke samenwerking aanbieden. Als vereniging is het soms lastig om puur op vrijwillige basis alle eindjes aan elkaar te knopen.

Sponsorovereenkomst

Om lokale verenigingen een handje te helpen, heeft CarXpert van Aart een sponsorconcept waar zowel de leden van de vereniging als de clubkassen van de verenigingen zelf baat bij hebben. CarXpert van Aart gaat graag sponsorovereenkomsten aan met lokale verenigingen en elke klant die bij ons het onderhoud van zijn of haar auto laat uitvoeren profiteert van een aantal gezamenlijke voordelen.

Lees meer over de voorwaarden en voordelen van ons sponsorconcept.

Breng je jouw auto bij ons?

Als je een klant bent die het onderhoud van zijn auto bij ons laat uitvoeren, kun je jouw vereniging op de hoogte stellen van onze sponsoractie. Lees hier in onze folder hoe het werkt of lees het hieronder.

Hoe werkt het?

 • Breng je auto voor onderhoud, APK en reparatie naar CarXpert van Aart
 • Bij de factuur krijg je een sponsorcheque
 • Lever de sponsorcheque in bij jouw club. Deze is direct geld waard.

Ben je een bestuurder van een vereniging?

Voor een vereniging is sponsorgeld meer dan welkom om ook in de toekomst uw activiteiten voort te zetten en/of uit te breiden. CarXpert van Aart wil lokale verenigingen hier graag bij ondersteunen. Daarom komen wij met een uniek sponsorconcept!

Hoe werkt het?

 • Klanten die hun auto voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie bij CarXpert van Aart brengen, krijgen een sponsorcheque.
 • Deze sponsorcheque is 5% van de totale factuur inclusiief BTW met een maximum van € 30,- per cheque.
 • Per jaar wordt er maximaal €75,- per adres aan cheques uitgereikt.
 • CarXpert van Aart zet dit bedrag op een sponsorcheque die per direct wordt meegegeven.
 • De klanten geven deze sponsorcheques bij u af.
 • Aan het einde van het kwartaal kunt u alle verzamelde sponsorcheques bij CarXpert van Aart verzilveren en maken wij het sponsorgeld direct over.

Voordelen en informatie

Iedereen kan dus zijn of haar favoriete vereniging ondersteunen zonder dat dit hun geld kost, door deze actie verder te promoten. Daarnaast profiteert elk lid van de deelnemende vereniging nog van extra voordelen.

Deelnemende verenigingen en hun leden die bij CarXpert van Aart komen, krijgen:

 1. Gratis VakantieCheck en Wintercontrole
 2. Gratis gebruik van een overdekte aanhanger
 3. Gratis 24/7 pechhulp in heel Europa bij volledig onderhoud

Volledige informatie
Vraag ons (via mail of per telefoon) naar de sponsorovereenkomst als u een sponsorcontract als vereniging met CarXpert van Aart wilt afsluiten.