4.7
4,7/5

Aircoservice

Zodra de temperaturen omhoog of omlaag gaan, verwacht je de juiste werking van je airco. De airco-installatie van je auto is helaas niet onderhoudsvrij. Sterker nog: uitstel van airco-onderhoud is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco. Ga daarom voor aircoservice naar CarXpert van Aart.

Houd je airco in topconditie

Wist je dat de airconditioning van je auto minstens één keer per jaar moet worden gecontroleerd en gereinigd? Zo houd je jouw airco in topconditie en voorkom je extra reparatiekosten.

Je airco verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Hierdoor ontstaat sneller slijtage in het aircosysteem. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Genoeg redenen om je airco regelmatig te laten controleren door CarXpert van Aart.

Plan je aircoservice

en ga weer veilig op weg

Maak een afspraak

Je kunt altijd bij ons terecht

Voor aircoservice, zoals controle, afvullen en reparatie, kun je altijd bij CarXpert van Aart terecht. Daarbij maakt het niet uit welk merk of type auto je rijdt. Wij beschikken over een uitgebreid controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen. Zo kunnen onze airco-specialisten effectief de conditie van jouw airco doormeten en je van de juiste service voorzien. Ook beschikken wij over een nieuwe aircomachine die geschikt is voor R1234YF koudemiddel, hét nieuwe koudemiddel voor de airconditioning van nieuwe auto’s.

Maak nu een afspraak

Wacht niet tot de airco niet goed meer werkt. Kom nu langs voor een controle en geniet het hele jaar van het comfort van een airco.

Maak een afspraak

CarXpert interieurfilter